BKW-009-headersite4.png

IK Skin Perfection

Pure, natuurlijke huid verbeterende producten die zacht zijn voor de huid en daadkrachtig werken voor elke denkbare huidwens of huidprobleem. Voel je zelfverzekerd. De wereld ligt voor je open.

Pure Power, Truly Natural!

IK Skin Perfection gaat uit van de natuurlijke basis van de huid. Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Daarom wordt er gewerkt volgens het unieke 4-Fasen Programma. Hiermee wordt de huid gereset, hersteld en gestimuleerd. Het programma begeleid je in 4 fasen naar maximale huidverbetering.

Het 4-fasen Reset programma

Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid?
Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne?

Tijdens het unieke 4 Fasen Reset programma doorloop je vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Dankzij de innovatieve samenstelling van hoge concentraties actieve werkstoffen – groene cosmeceuticals –
is vrijwel elk huidprobleem te behandelen. Deze werkstoffen dringen door tot diep in de huidlagen en zijn daardoor in staat jouw huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering wordt er gecreëerd door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

De 4-Fasen Treatments

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgen de fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

4-FASEN RESET TREATMENTS:

Fase 1: Reset

Fase 2: Repair

Fase 3: Renewed Effects

Fase 4: Maximum Results

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:

 

Ik Skin Basis

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

Inclusief gezichtsmassage en epileren van de wenkbrauwen.

Ik Skin Basis varieert per fase van 60 tot 75 minuten.

 

Ik Skin Complete 

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage en epileren van de wenkbrauwen.

Ik Skin Complete varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

 

IK Skin DeLuxe

De ultieme ontstressende behandeling waarbij ik jou laat genieten van heerlijke massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en voetmassage en epileren van de wenkbrauwen.

Ik Skin DeLuxe varieert per fase van 90 tot 105 minuten

 

Reset Your Skin Treatment!

3x voordeel.png

Boek nu je 'Reset your Skin' gezichtsbehandeling! 

Kies voor 100% natuurlijke huidverbetering!

 

Kennismakingsactie!

 

3 x voordeel voor maar €79,-

De Reset your Skin is een basis behandeling van 45 min.

Wil je toch heerlijk genieten van een massage kies dan voor de Reset your Skin Uploadt!!

Maak kennis met dé huidspecialist!

 

Ervaar op een ontspannende manier hoe we de huid voor u kunnen laten werken. Samen behalen we het beste resultaat, maximale huidverbetering.
Naast ontspanning kunt u bij ons terecht voor gespecialiseerde behandelingen zoals Acne, Eczeem, Rosacea, pigmentvlekken en huidveroudering.

Schermafbeelding 2018-10-10 om 18.34.55.
Schermafbeelding 2018-10-10 om 18.42.50.

Medical

EEN GOEDE EN GEZONDE HUID BIJ INTENSIEVE MEDISCHE BEHANDELINGEN

Het moment dat je hoort dat je ziek bent, brengt veel veranderingen met zich mee. Dat ondervond ook de founder van IK Skin Perfection. Vanuit een medisch behandeltraject heeft zij zelf ervaren dat de huid verandert en lang niet alle huidverzorgingsproducten te gebruiken zijn. Ook chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken.

De Medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Onze producten zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid

WEES MILD VOOR DE HUID

Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere zware medicatie gebeurt er veel met de huid. De huid heeft in deze periode rust nodig. Het belangrijkste dat je kunt doen is de barrièrefunctie van de huid sterk houden en de huid zo veel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. Hiermee zorg je ervoor dat er minder pigmentvlekken ontstaan, de huid minder overgevoelig reageert, niet zo dof en droog wordt en geïrriteerd raakt.

Alle producten van IK Skin Perfection helpen je om je huid in balans te houden tijdens je behandeling. IK werkt alleen met 100% actieve en groene bestanddelen, zonder huidonvriendelijke ingrediënten, geur- en kleurstoffen en zijn veilig te gebruiken tijdens chemokuren en intensieve medicatie.

 

Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelf met bestraling:

k811-ik-medical-kit-1.jpg

SILK+:                Milde en ultrazachte 3-in-1 reiniging

 

RECOVER+:        Huidherstellende 24H crème

 

DE-ITCHY+:        Olie voor de gevoelige (hoofd)huid

 

 

 

De MEDICAL KIT is verkrijgbaar van € 120,95 voor € 81,95