Over Kaatje

Ontspannings Massage

Even voorstellen…

 

Mijn naam is Renate , ik ben 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Ik heet je van harte welkom op mijn website!

Beij Kaatje Wellness.

Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam in de zorg en daar is ook mijn 1e ervaring als masseur.
In 2001 kreeg ik de mogelijkheid om binnen de gehandicaptenzorg de opleiding te doen tot Shantalla masseur. Masseren bij mensen met een beperking is erg speciaal.

Contact maken en krijgen met mensen die niet kunnen praten of zich slecht kunnen uiten is heel erg bijzonder. Recht vanuit het hart met elkaar in contact staan.

Heel puur en zonder poespas. Gewoon jezelf zijn en goed “luisteren” naar die ander.

In de loop van de jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Een plek waar ik me het meest thuis voel! Waar ik voor 100% mezelf kan zijn. Waarin mooie ontmoetingen plaats vinden en vriendschappen zijn ontstaan voor het leven.

 

Het heeft mijn leven verrijkt!

Juist door het werken in de zorg, met mensen met een beperking, mensen die ziek zijn, of in de laatste levensfase ben ik me gaan realiseren dat ik veel meer kan en wil betekenen met mijn massages en gezichtsbehandelingen. Juist voor deze mensen is ontspanning zo belangrijk. Even niet bezig zijn met je ziekte maar mogen ontspannen en je lijf weer mogen ervaren. Juist dat beetje extra kunnen en mogen betekenen voor iemand geeft energie.

Relax it’s YOUR time! Dat is Beij Kaatje Wellness!

Ik heet je van harte welkom en wie weet mag ik je binnenkort ontmoeten in mijn praktijk voor een massage of gezichtsbehandeling.

Tot ziens bij Beij Kaatje Wellness!